Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Hemleverans inom 2-5 vardagar i Sverige/ Betala enkelt med Klarna

VOVVEG RED - GODISBURKEN -Sockerfritt, vegetabiliskt, kalorisnålt hundgodis. 65g.

  • 95 SEK

Nu kan du köpa denna  fina Godisburk med gott hundgodis till din hund eller om du vill överraska någon med en fin present. Burken är i aluminium och har et

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Nu kan du köpa denna  fina Godisburk med gott hundgodis till din hund eller om du vill överraska någon med en fin present. Burken är i aluminium och har ett räfflat lock med ett fönster vilket gör att man kan se det smaskiga godiset utan att behöva lyfta på locket. Läskande gott!

VOVVEG RED är en produkt som är full av antioxidanter och har en god smak av rödbeta, hallon och tranbär. VOVVEG RED är fri från färgämnen och tillsatt socker och passar därför perfekt vid träning av hund. Dessa röda, hjärtformade godisar främjar urinvägarna, är avgiftande, immunstärkande och förbättrar prestationsförmågan. VOVVEG- För kräsna hundar i farten.

Produkten innehåller 65g hundgodis.  Denna buk passar perfekt som förvaring av vårt smaskiga hundgodis. Dosan är livsmedelsgodkänd och fungerar därför även utmärkt till livsmedel.

Godiset kallas VOVVEG RED p.ga. innehållet av rödbeta, hallon och tranbär.

RÖDBETOR

Renar från slaggprodukter och surgörande ämnen som bidrar till klåda och allergiska symtom. De innehåller även en hög dos fiber, som förbättrar konsistensen på hundens avföring och förbättrar även själva tillväxten av djurets tarmflora. Den innehåller också en stor dos betanin, som absorberas mycket bra av tarmen och är en stark antioxidant.

HALLON: 

Trots att hallon ofta är väldigt söta innehåller de förhållandevis lite socker och kalorier vilket gör de till en utmärkt belöning vid träning eller som efterrätt. Frukten innehåller antioxidanter och vitaminer som är bra för hundar. Hallon har en låg en halt av kalorier och har ett högt innehåll av C-vitamin, mangan och fibrer. Kostfibrer är bra eftersom de hjälper din hund med tarmrörelser och gör att de känner sig mätta, vilket innebär att de blir mindre benägna att äta för mycket. Hallon är också fulla av antioxidanter som bekämpar fria radikaler.

TRANBÄR: 

Tranbär är utmärkt för hundar som är benägna att få urinvägsinfektioner. De innehåller även rikligt med vitaminer, mineral- och spårämnen, bitterämnen och organiska syror som gynnar hunden. Dess höga innehåll av vitamin C och flavonoider upprätthåller det naturliga välmåendet av slemhinnorna och urinvägar samt immunförsvaret. Tranbär innehåller också mycket vitamin B och D. Tranbär (såsom även nypon och havtorn) innehåller bl.a. kalium, kalcium, magnesium, mangan samt järn. 

Innehållsförteckning:

Morot*, pumpa, sötpotatis, kokosflingor, bovetemjöl, rödbetspulver*, hallonpulver*, tranbärspulver*

Ekologiska råvaror är stjärnmärkta*