Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Hemleverans inom 2-5 vardagar i Sverige/ Betala enkelt med Klarna

OM VOVVEG- FÖR KRÄSNA HUNDAR I FARTEN

VOVVEG är ett familjeföretag som har sitt säte i Gråbo som tillhör Lerums kommun. Vi jobbar hårt för att naturen ska få ta mer plats i vår vardag genom, de produkter som vi använder. Vi har därför tagit ett beslut om att tillverka ett vegetabiliskt hundgodis vid namn VOVVEG så att även hundar kan få njuta av naturens goda.

Vår produkt bygger på en mycket noga marknadsundersökning. Vi skickade bl.a. ut provpåsar till över 450 hundägare runtom i Sverige och resultatet var överväldigande. Denna otroligt positiva respons fick oss att inse att det fortfarande finns ett stort behov och en önskan om ett hundgodis som smakar gott, luktar gott och som även gör mycket gott. VOVVEG är en miljövänlig, klimatsmart och svensktillverkad produkt och vi är stolta över att fler produkter från VOVVEG kommer att lanseras framöver på den svenska marknaden och förhoppningsvis även i andra delar av världen. 

För hundens välbefinnande och för husse och mattes välmående.

Visst är det så att även du mår gott när du vet om att du ger din hund godis som både smakar gott och som även gör gott? Produkten VOVVEG är inte bara framtagen för hundens välbefinnande, utan även för husse och mattes välmående. Detta hundgodis är vegetabiliskt, ekologiskt, näringsrikt och kalorisnålt. Det är handgjort och bakas varsamt för att behålla så mycket näring som möjligt. Innehållet är helt naturligt, fritt från tillsatt socker, gluten och innehåller även en mängd viktiga och goda vitaminer och mineraler. 

VOVVEG passar perfekt vid träning då man använder godis som belöning. Vi har gjort lagom stora bitar och har även sett till så att de inte smular sig  eller kladdar i fickan. När du öppnar påsen så möts du av en doft som liknar doften av en nybakad småkaka och det bästa av allt är att även du som hundägare kan ta dig en godis när du blir sugen. 

Det som vi är extra stolta över är att vi kan erbjuda en god och nyttig lösning även för de hundar som inte längre tål animalier.


Innehållsförteckning för VOVVEG "GOLD"

Morot*, pumpa, sötpotatis, kokosflingor*, bovetemjöl*, gurkmeja*, svartpeppar* , vatten

Innehållsförteckning för VOVVEG "RED"

Morot*, pumpa, sötpotatis, kokosflingor, bovetemjöl, rödbetspulver*, hallonpulver*, tranbärspulver*

Ekologiska råvaror är stjärnmärkta*

VOVVEG fick en härlig rapport från Anna Leckström och hennes

hund med Instagramkontot:  @leelootheflat gällande vårt vegetabiliska hundgodis vid namn VOVVEG

Anna skrev:

"Jag såg en annons om ert godis, tyckte det lät spännande och beställde ett par påsar. För det första så tycker jag att det är så kul med ett hundgodis som är eko och veg och som även vi 2-benta kan äta! Jag äter själv nämligen inte kött. 😊Leeloo tycker att godiset är super smarrig och hon jobbar på bra för att få ett litet hjärta"!